Un proiect construit de Ion Ţiriac poate fi demolat de autorităţi

Autor: Pro Sport 10.08.2018

Pentru Ion Ţiriac, EURO 2020 nu vine cu veşti bune. Cel mai bogat român susţine că linia de tren care va lega Otopeniul de Bucureşti va trece peste patinoarul construit de el, singurul din Capitală.

Patinoarul despre care vorbeşte omul de afaceri face parte din Ţiriac Collection, care mai are în componenţă un campus sportiv, un stadion de fotbal, o piscină olimpică, o sală de gimnastică şi 25 de terenuri de tenis.

Prezent la expoziţia proprie, în care a prezentat patru noi modele Porsche 911, Ion Ţiriac a adus o informaţie ireală: „Se pare însă că avem o problemă ‘mititică’. Ştiţi că vine un Campionat European de Fotbal şi că România găzduieşte trei meciuri. Ei bine se pare că vom avea o linie de tren care vrea să treacă prin patinoar! Mă gândesc însă că ar putea trece mai prin stânga sau prin dreapta. Să nu-mi bage trenul în patinoar că ar putea supăra câteva mii de copii (n.n. – cei care vin la patinoar)”, a declarat Ţiriac conform capital.ro.

Cum România e deja presată de UEFA în privinţa organizării Campionatului European din 2020 (n.r. – ţara noastră va găzdui câteva meciuri), iar ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a vorbit despre planul autorităţilor: „Tren vom avea cu siguranţă; metrou, foarte probabil nu”.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro