Provizoratul continuă la Transelectrica: Adrian-Constantin Rusu a fost ales preşedinte şi director general al transportatorului de energie electrică

Autor: Dan Grigore Ivan 27.08.2018

Adrian-Constantin Rusu continuă în funcţia de preşedinte al Directoratului după ce în mai 2018 a înlocuit-o la conducerea companiei pe Georgeta Corina Popescu, membru şi preşedinte provizoriu al Directoratului din septembrie 2017.



Transelectrica (TEL), companie deţinută în proporţie de 58,68% de statul român, a anunţat că i-a numit în calitate de membri provizorii ai Directoratului pe Adrian-Constantin Rusu, Andreea Georgiana Florea, Constantin Saragea, Adrian Mircea Teodorescu şi Viorel Vasiu.

Dintre aceştia cinci, Adrian-Constantin Rusu a fost desemnat preşedinte şi director general al companiei.

„Mandatul se acordă pentru o durată de 4 luni, începând cu data de 17 septembrie 2018 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni. Durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA în condiţiile O.U.G. nr.109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval“, se arată în anunţul Transelectrica.