Grecii de la Zeus Capital Management vor să cumpere proiecte de birouri în Bucureşti: E foarte greu, s-au încheiat multe tranzacţii, nu au mai rămas multe proprietăţi disponibile

Autor: Alina-Elena Vasiliu 08.10.2018

♦ Zeus Capital Management deţine o clădire de birouri, două proiecte rezidenţiale şi un teren în Bucureşti.



Fondul grec de investiţii Zeus Capital Management, care are în Bu­cureşti câteva pro­iec­te de birouri şi rezi­den­ţiale, vrea să-şi extindă portofoliul de pe piaţa locală prin noi achiziţii de terenuri şi dezvoltări imobiliare.

„Ne uităm către oportunităţi de a­chi­ziţii de birouri în Bucureşti, însă este foarte dificil să găsim ceva de cumpărat, pentru că în ultimii ani s-au încheiat foar­te multe tranzacţii şi nu au mai ră­mas multe proprietăţi disponibile pentru tranzac­ţionare. Suntem tot tim­pul în discuţii cu jucători pentru a cum­păra terenuri. Ne concentrăm doar pe Bu­cureşti, aceasta este strategia gru­pului, să ne dezvoltăm în oraşele-capitală“, spune Lila Pateraki, chief inves­tment officer în cadrul Zeus Ca­pital Management. Ea a fost pre­zen­tă în luna septembrie la Viena, la eve­nimentul CEE Property Forum, care reuneşte anual jucători din dome­niul imo­biliar din Europa Centrală şi de Est.