Fed Cup | Simona Halep a câştigat al doilea meci din semifinalele Fed Cup, în faţa Carolinei Garcia

Autor: Mihaela Măncilă 21.04.2019

Caroline Garcia a început hotărâtă meciul şi şi-a adjudecat primul game al partidei. Franţuzoaica a câştigat patru game-uri consecutive, dar Simona Halep a pus punct seriei reuşite de Garcia şi a câştigat primul ei game cu un re-break. Fostul lider mondial a egalat-o pe adversara sa, 4-4 la game-uri. Cele două au ajuns la tie-break, iar Caroline Garcia s-a impus. Simona Halep a suferit şi o uşoară accindentare, a alunecat pe zgură şi s-a lovit la mână, dând cu racheta de pământ de nervi. Primul set a fost adjudecat de franţuzoaică cu 7-6.

În setul secund Simona a câştigat trei game-uri la rând, însă Caroline Garcia a egalat-o, 3-3. Halep s-a impus în următoarele trei game-uri şi a câştigat setul, scor 6-3.

Setul trei a fost unul foarte disputat, care a durat nu mai puţin de 59 de minute. Caroline Garcia şi Simona Halep şi-au împărţit game-urile, până la 5-4 când Simona nu a mai lăsat-o pe franţuzoiacă şi a câştigat şi ultimul game şi a închis meciul la 6-4.

În meciul al doilea, Irina Begu îi va lua locul Mihaelei Buzărnescu în lupta cu franţuzoiacele pentru calificarea în finala Fed Cup.