Hotelul Iaki din Mamaia: În această perioadă, gradul de ocupare este de 70% în timpul săptămânii, respectiv 80% în week-end

Autor: Miruna Diaconu 22.06.2020

♦ Hotelul a fost redeschis pe data de 5 iunie, dar turiştii aleg perioade scurte de 1-3 zile.

Hotelul de patru stele Iaki din staţiunea Mamaia, deţinut de fostul căpitan al naţionalei de fotbal Gheorghe Hagi, a ajuns la un grad de ocupare de 60-70% în timpul săptămânii, pe când în weekend gradul de ocupare este chiar şi de 80-85%.

Pe perioada crizei generate de pandemia de COVID-19, hotelul a fost închis, iar reluarea activităţii a avut loc pe 5 iunie.

“Rezervări în cadrul hotelului au fost efectuate începând cu toamna anului trecut pentru această perioadă şi au continuat inclusiv în iarna – pri­ma­vara 2020, iar în ultima perioadă numărul rezer­vărilor a cres­cut. Sunt re­zer­va­te în spe­cial ca­mere cu mic dejun in­clus, dar există şi varianta de de­mi­pen­siu­ne sau pensiune com­pletă. Toate tipurile de masă sunt servite pe terasa hotelului IAKI în regim servire la farfurie, conform reglementărilor în vigoare în acest moment“, spun reprezentanţii hotelului.