Oryah Ben Nissan, Hotel Rina din Sinaia: Ne-am setat un buget de 6,75 mil. euro pentru renovare şi am cheltuit deja 60%

Autor: Cristina Roşca 08.10.2020

♦ Procesul de renovare a început anterior, în prima parte din 2019 fiind finalizate 100 dintre cele 240 de camere. În acest an s-au renovat spaţiile comune ce au necesitat investiţii de circa 2 milioane de euro.

Pandemia de COVID-19 a redus gra­dul de ocupare al hotelului Rina din Sinaia, dar a dus totodată la scăderea pre­ţurilor, spune Oryah Ben Nissan CEO-ul unităţii de cazare care nu oferă însă cifre. Spre comparaţie, în prima parte din 2019 gradul de ocupare era de peste 85%.

„În această perioadă, principala preo­cupare a fost siguranţa clienţilor şi a sala­riaţilor. De aceea, l-am angajat pe doctorul Adrian Marinescu – specialist în zona de boli infecţioase – pentru a ne ghi­da în ceea ce priveşte măsurile ce trebuie luate şi procedurile necesare pentru a fi un mediu sigur. În mod evident rata de ocu­pare a scăzut, dar şi preţurile. Clienţii fideli au continuat însă să vină şi au pro­fitat de preţurile mai mici şi de camerele redecorate“, spune executivul care conduce hotelul de patru stele din Sinaia.