Traian Sandu, proprietarul grupului Galtour – Dunărea Galaţi: În HoReCa, pe lângă criza de capital, din punctul meu de vedere se prefigurează şi o criză a forţei de muncă. Antreprenorul are de gând ca până în luna martie să redeschidă fostul hotel Danube Stars, care a trecut printr-un proces de investiţii, sub numele de Mercure, brand din portofoliul Accor

Autor: Miruna Diaconu 11.01.2021

Traian Sandu, proprietarul grupului Galtour – Dunărea Galaţi, este de părere că pe lângă criza pandemică care a afectat considerabil HoReCa, industrie care a avut probleme semnificative în gestionarea cash-ului, se va confrunta şi cu o criză de personal.

„În HoReCa, pe lângă criza de capital, se prefigurează din punctul meu de vedere şi o criză în plan profesional, o criză a forţei de muncă. Pentru 2021 optimismul trebuie să fie temperat, nici îngrijorarea nu trebuie să fie extremă, dar e o altă linie de echilibru. Nu mai e nevoia aceea a antreprenorilor de a face lucruri, acum atenţia e distribuită exact în zonele în care se mai poate valorifica ceva în maniera în care să putem bloca anumite lucruri negative”, spune pentru ZF Traian Sandu, proprietarul grupului Galtour – Dunărea Galaţi.