Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Răzvan Raţ, BRK: Ne-am propus să avem cel puţin o operaţiune de finanţare în fiecare lună. Suntem în discuţii cu 10-11 companii, dintre care 4-5 mai avansate ca să vină pe Bursă

Autor: Tibi Oprea 19.02.2021

♦ Golden Foods, listare de obligaţiuni săptămâna viitoare ♦ Tot cu obligaţiuni vor intra în ringul bursier Qualis Properties şi Cellini ♦ Firebyte Games şi Star Residence Invest, aşteptate să listeze acţiuni în martie-aprilie.

Răzvan Raţ, director general ad­junct al BRK Financial Group, spune că pentru 2021 sigurul broker listat la bursa românească îşi propune să deruleze cel puţin o operaţiune de finanţare pe lună şi că în acest moment se află în discuţii cu 10-11 companii in­te­re­sate de listare, dintre care 4-5 sunt mai avansate.

„Ca noi emitenţi, anul acesta ne-am propus să avem cel puţin o operaţiune de finanţare în fiecare lună. În momentul de faţă, suntem în discuţii cu 10-11 companii care s-au arătat inte­resate de a se finanţa prin intermediul pieţei de capital, unele mai avansate, altele mai incipiente. Mă refer atât la emisiuni de obligaţiuni, cât şi emisiuni de acţiuni, urmate de listarea acestora. Sunt 4-5 companii cu care avem discuţii mai avansate şi cu care o să şi începem să lucrăm în perioada următoare la documentul de ofertă. Vom anunţa când se desfăşoară plasamentele private“, spune Răzvan Raţ.