Consultanţii de la JLL l-au recrutat pe Vlad Stanislav în funcţia de managing director al diviziei Tétris România, care furnizează servicii de fit-out în imobiliare

Autor: Alina-Elena Vasiliu 19.01.2022

Retragerea lui Vlad Stanislav din poziţia de managing director al furnizorului de sisteme de acţionare a uşilor Geze România începând cu 15 ianuarie 2022 a fost anunţată chiar înainte de sărbători.

Vlad Stanislav, fost managing director al furnizorului de sisteme de acţionare a uşilor Geze România, a preluat o funcţie similară în cadrul Tétris România, companie care operează în cadrul biroului JLL din Bucureşti şi care oferă servicii de fit-out pentru toate tipurile de proiecte imobiliare.

Vlad Stanislav a fost managing director al GEZE România din iulie 2014 până pe 15 ianuarie 2022. Este absolvent al Universităţii Transilvania din Braşov şi a studiat Managementul strategic la German Graduate School of Management & Law în Heilbronn, Germania. Experienţa sa profesională numără peste 20 de ani de activitate în domeniul construcţiilor.