Gen Z. Tribe lifestyle. Drumul de la cafeaua de la automat la cea de specialitate sau care este povestea Papu?

Autor: Alina-Elena Vasiliu 28.04.2022

Înainte de cafenea, Papu a fost, de fapt, bunicul antreprenoarei care a conceput acest spaţiu, aromân, amator de călătorii şi de cafea, care a cutreierat lumea toată şi care şi-a lăsat amprenta şi prin acest loc în care vin adesea tot călătorii, pentru a împărtăşi experienţe.

„Am construit totul în jurul unei poveşti de familie“, spune Daniela Gherase despre cafeneaua ei Papu, din zona Teatrului Naţional din Bucureşti. Papu a fost, de fapt, bunicul ei, iar de la pasiunea lui pentru cafea şi călătorii a pornit şi drumul antreprenorial al Danielei.

„În anul 2019, am luat decizia de a renunţa la statutul de angajat şi de a deveni antreprenor. Pasionată de fotografie, de cafea de specialitate, de design de interior, am decis să deschid o cafenea micuţă, Papu, unde toate acestea să exprime ceea ce sunt şi mă reprezintă“, povesteşte Daniela.