Companiile plătesc zeci de mii de euro să îşi trimită angajaţii şi partenerii în Bali, Myanmar sau Mallorca. „A revenit cererea pentru vacanţe de tip recompensare.“ J’Info Tours: O companie din farma a trimis 27 de angajaţi o săptămână în Mallorca, iar două firme din agricultură au solicitat vacanţe în Bali şi Myanmar

Autor: Mirabela Tiron 23.08.2022

Carmen Pavel, şefa agenţiei de turism J’Info Tours, una din cele mai mari de pe piaţă, spune că vânzările companiei au crescut cu 22% în prima jumătate a acestui an pe fondul creşterii cererii pentru vacanţe, dar şi pentru deplasările organizate de companii.

„Mai multe companii au organizat în străinătate deplasări de tip incentive, de stimulare a angajaţilor sau partenerilor. O companie din farma a trimis 27 de angajaţi într-o vacanţă de o săptămână în Palma de Mallorca, pentru 1700 de euro de persoană. O firmă din agricultură a trimis 63 de persoane într-o vacanţă în Polonia, a plătit 1000 de euro de persoană. Acum pregătim pentru o firmă ce se ocupă de îngrăşăminte o deplasare tip incentive (de recompensare - n.red) pentru 35 de persoane în Bali, la 2.800 de euro de persoană. O altă firmă din agricultură trimite 28 de persoane în Myanmar, pentru 3500 de euro de persoană“, a spus pentru ZF Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism J’Info Tours, una din cele mai mari de pe piaţa locală.