Roxana Manolescu, Caroli: Am făcut investiţii cumulate de peste 10 mil. euro într-un centru nou de logistică şi în linii de ambalare automată în fabrica din Piteşti

Autor: Mădălina Dediu Panaete 14.12.2022

♦ Caroli Foods Group, deţinut de grupul mexican Sigma Alimentos, este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de mezeluri, o categorie care se ridică la o valoare de 4,3 mld. lei anual, conform datelor de la compania de cercetare de piaţă Market Vector.

Roxana Manolescu, CEO al producă­torului de mezeluri Caroli Foods Group, spune că în 2022 compania şi-a îmbunătăţit lanţul lo­gistic, astfel că unul dintre cele mai impor­tante proiecte ale companiei a fost investiţia într-un centru logistic nou, la Oarja, situat la circa 10 km de Piteşti, acolo unde producă­torul de mezeluri are o fabrică. Astfel, com­pania şi-a mărit capacitatea de depozitare a materiilor prime congelate, în spaţii cu temperatură controlată, iar activitatea de la Oarja a fost integrată în lanţul logistic general al companiei.

Conform datelor furnizate anterior de Globalworth Industrial, compania care deţine platforma logistică de la Oarja, supra­faţa depozitului care deserveşte Caroli este de circa 6.800 de metri pătraţi.