Antreprenori locali. Cosmin Buzăianu, producătorul de ambalaje Electric din Focşani: „Avem în plan o fabrică de saci menajeri, o investiţie de 20 mil. euro“. Producătorul vrea să atragă un fond de investiţii în acţionariat

Autor: Mirabela Tiron 12.01.2023

Producătorul de ambalaje Electric din Focşani, deţinut de familia Buzăianu, are în plan să facă o fa­brică de saci mena­jeri, o investiţie es­ti­mată la 20 de milioane de euro, pentru care caută un partener.

„Vrem să atragem un partener în acţionariatul companiei, un fond de investiţii, am avut discuţii pentru a vinde un pachet minoritar de acţiuni. Avem în plan să con­struim o fabrică de saci menajeri, o investiţie estimată la 20 de milioane de euro. Până în 2025 vrem să construim această fabrică nouă în Focşani“, a declarat pentru ZF Cosmin Buzăianu, acţionar al companiei Electric Srl.

Electric deţine o fabrică în Focşani, în care 160 de angajaţi operează peste 30 de linii de producţie, în care realizează sticle, flacoane, capace, folie termocontractibilă, sa­coşe, pungi şi saci din materiale biode­gradabile, dar şi matriţe în oţel sau aluminiu, prototipuri 3D la dimensiuni reale sau scanări 3D.