Marian Pîrvu, producătorul de acoperişuri Wetterbest: Avem mai multe proiecte de investiţii pe listă, dar vor fi prioritizate în funcţie evoluţia vânzărilor. Wetterbest a încheiat anul 2022 cu 310 angajaţi, un număr similar cu anul precedent

Autor: Alina-Elena Vasiliu 03.02.2023

Marian Pîrvu estimează o uşoară creştere a segmentului acoperişurilor rezidenţiale începând cu a doua jumătate a anului 2023, în contextul în care situaţia economică a ţării va fi stabilă.

Producătorul de acoperişuri Wetterbest din Băicoi, judeţul Prahova, a finalizat în 2022 un program de investiţii de circa 4 milioane de euro, început în 2021, odată cu integrarea în grupul irlandez Kingspan, care a cumpărat compania în acel an.

„Programul de investiţii a avut drept o­biectiv, în primul rând, creşterea capacită­ţii de producţie prin achiziţionarea a cinci linii de producţie noi. Am investit masiv în digi­talizarea companiei prin implementarea noului sistem ERP (Enterprise Resource Planning) în scopul creşterii eficienţei tuturor proceselor operaţionale“, spune Marian Pîrvu, CEO Wetterbest.