Compania germană Hays Technology Solutions deschide al doilea centru din România la Timişoara: Vrem să formăm o echipă de peste 70 de specialişti IT

Autor: Ioana Nita 10.02.2023

Compania germană Hays Technology Solutions, specializată în dezvoltarea de soluţii tehnologice, a anunţat deschiderea celui de-al doilea birou al său din România: un centru de cercetare-dezvoltare situat în Timişoara, unde şi-a propus să angajeze peste 70 de specialişti IT. Compania germană mai are un birou în Bucureşti, înfiinţat în 2021.

„Hays Technology Solutions România - este numele unei călătorii care a început în anul 2021, ca parte a com­paniei germane Hays Technology Solutions Gmbh. După deschi­derea sediului central din Bucureşti, suntem entuziasmaţi să anunţăm că deschidem un cen­tru de dezvoltare în Timişoara, al doilea centru Software R&D din România. Pe par­cursul acestui an, ne propunem să construim în Timişoara o echipă de peste 70 de specialişti, care să ne ajute să livrăm soluţii IT premium către colaboratorii noştri“, a declarat Alexandru Cicortas, director general al Hays Technology Solutions România.