Tancrad, o firmă de construcţii din Galaţi, şi-a crescut cu 25% afacerile din 2022, până la 364 mil. lei. Numărul de angajaţi s-a redus însă cu 70

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.05.2023

Constructorul Tancrad din Galaţi, o companie deţinută de Cătălin Cristian Stăncic, şi-a majorat cu 25% cifra de afaceri din 2022, ceea ce a dus rezultatul la 364 de milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Rezultatul a revenit astfel pe creştere, după ce în 2021 înregistrase o scădere.

S-a redus însă numărul mediu de angajaţi, care a ajuns la 840 anul trecut, cu circa 70 mai puţini faţă de anul precedent. În anii anteriori, Tancrad figura printre cei mai mari angajatori din domeniul con­strucţiilor, fiind aproa­pe de 1.000 de sal­a­riaţi. În ceea ce priveşte profitul, acest indicator a crescut cu 33% anul trecut.

Reprezentanţii com­paniei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2022 şi planurile pentru acest an.

Printre cele mai recente proiecte de construcţii menţionate pe site-ul Tancrad, se numără lucrări de refacere şi modernizare a unor drumuri comunale, modernizări de străzi şi asfaltări în judeţele Buzău, Brăila, Galaţi.