Antreprenori locali. Reţeaua de magazine cu materiale de construcţii Max din Constanţa, deţinută de familia Dumitru, a ajuns la afaceri de 127 mil. lei în 2022

Autor: Alina-Elena Vasiliu 29.05.2023

În toamna anului 2022, reţeaua de magazine Max s-a extins cu un magazin nou, investiţie de 2 milioane de euro, al 12-lea punct de vânzare din portofoliu.

Reţeaua de magazine cu materiale de construcţii Max din judeţul Constanţa, deţinută de familia Dumitru, a ajuns la afaceri de 127 de milioane de lei în 2022, în creştere cu 8% faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul a fost în scădere cu 14%, ajungând la 7,1 milioane de lei, iar numărul mediu de angajaţi a fost anul trecut de 290, în uşoară creştere comparativ cu anul precedent.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns so­licitării ZF referitoare la evoluţia bu­sinessului anul trecut şi planurile pentru 2023.

În toamna anului 2022, reţeaua de magazine Max s-a extins cu un magazin nou, investiţie de două milioane de euro, al 12-lea punct de vânzare din portofoliu, la Murfatlar, acolo unde a pornit practic businessul. Cu un an înainte, Max SRL a finalizat şi un depozit logistic tot în oraşul Murfatlar, cu scopul de a creşte categoriile de produse comercializate, de a eficientiza spaţiile de depozitare, dar şi viteza de livrare către client.