ZF Live. Lucian Alexandru Toader, fondator & CEO, Alt.Real: Intenţia noastră este ca peste un an şi jumătate să avem peste 50 mil. euro investiţi în proiecte fotovoltaice instalate şi peste 3.000 de proiecte finalizate

Autor: Alexandra Matei 27.06.2023

♦ Platforma de tip one-stop shop pentru soluţii fotovoltaice a pornit în toamna anului trecut, după investiţii de câteva sute de mii de euro, iar până astăzi a ajuns la câteva zeci de proiecte finalizate şi a strâns o echipă de 12 firme de instalare colaboratoare.

Alt.Real, un marketplace de tip one-stop shop pentru soluţii fotovol­taice complete, ce oferă informaţii, consultanţă şi listează furnizori de servicii, îşi propune să ajungă în ur­mă­toarele 18 luni la 3.000 de proiecte finalizate şi la peste 50 mil. euro in­vestiţi în proiecte fotovoltaice.

Proiectul a pornit în toamna anu­lui trecut, după investiţii de câteva sute de mii de euro, iar până astăzi a ajuns la câteva zeci de proiecte fina­lizate şi a strâns o echipă de 12 firme de instalare colabo­ratoare.

„Alt.Real este o platformă de tip one-stop shop pentru soluţii fotovol­taice complete. Piaţa fotovoltaicelor din România este în continuă dezvol­tare, dar este şi o piaţă emergentă. Noi suntem un hub care integrează firme de instalare, clienţi, consultanţi de fonduri europene, instituţii finan­ciare, ideea fiind să oferim cea mai bună opţiune pentru clienţi, persoa­ne fizice sau juridice. Avem pe piaţă foarte multe firme de instalare noi care nu au neapărat expertiza nece­sară, consumatorul nu ştie exact care este preţul corect, întrucât sunt foar­te multe opţiuni. Noi venim cu firme validate, oferim consultanţă clien­ţilor, astfel încât să aibă acces la infor­maţiile firmelor de instalare şi la opţiuni de finanţare. Facem şi partea de educaţie pentru clienţi“, a spus Lucian Alexandru Toader, fondator & CEO, Alt.Real, la ZF Live.