Business MAGAZIN. Când bogaţii ies la cumpărături: Jeff Bezos a scos din buzunar 68 de milioane de dolari pentru un conac de lux pe exclusivista insulă Indian Creek cunoscută şi ca „Insula Miliardarilor”. Aici locuiesc celebrităţi şi super-bogaţi precum Ivanka Trump, Tom Brady, Carl Ichan sau Julio Iglesias

Autor: Iulian Tenchiu 11.08.2023

Jeff Bezos a adăugat recent la portofoliul său imobiliar o vilă de lux pe malul apei pe celebra insulă Indian Creek, pe care a cumpărat-o pentru 68 de milioane de dolari. Indian Creek este cunoscut şi sub numele de „Billionaire Bunker” şi a fost sau este casa unor celebrităţi precum Carl Icahn, Tom Brady, Jared Kushner şi Ivanka Trump, scrie Bloomberg.

Proprietatea 1,1 hectare are trei dormitoare, a fost construită în 1965, şi a fost deţinută anterior de MTM Star International, o companie cu legături în Panama. Registrele publice arată că vânzarea a avut loc în iunie, dar identitatea cumpărătorului final nu a fost dezvăluită. Înainte de aceasta, ultima vânzare înregistrată a fost în 1982 pentru 1,4 milioane de dolari.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro