Unul dintre cele mai aşteptate branduri de modă intră în România: Inditex, proprietarul Zara, aduce pe plan local singurul brand din portofoliu care lipsea, Lefties. Primul magazin sub acest nume urmează a fi deschis în mallul Promenada din Craiova

Autor: Cristina Roşca 26.08.2023

Grupul spaniol Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, ce deţine în portofoliu mărci precum Zara, Bershka şi Massimo Dutti, urmează a aduce în România singurul brand care lipsea, şi anume Lefties. Primul magazin sub acest nume va fi deschis în curând în mallul Prome­nada din Craiova, spun sursele ZF din piaţă.

ZF a scris încă de acum 5-6 ani că acesta este singu­rul brand din grup care nu este în România, în condiţiile în care Inditex a adus treptat toate mărcile sale pe plan local, este vorba de Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti şi Zara Home. Spaniolii au avut până recent şi marca Uterque, dar singurul magazin existent – cel din Băneasa Shopping City – a fost închis ca urmare a strategiei gigantului de a renunţa la brand peste tot în lume.