CTP poziţionează proiectul Bucharest North drept un hub logistic pentru piaţa de e-commerce: după Sezamo, Mobexpert şi Micul Fermier, vine şi Finestore.ro

Autor: Bogdan Alecu 25.08.2023

CTP, cel mai mare proprietar şi dezvol­tator de spaţii logistice şi industriale din Europa, a livrat pentru FineStore, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, un depozit de aproape 10.000 mp în CTPark Bucharest North, amplasat în zo­na Ştefăneşti - Afumaţi din nordul Capitalei.

FineStore vine în completarea altor nume cu activitate în e-commerce precum Sezamo, Mobexpert, Micul Fermier dar şi alte companii precum DSV sau Tuborg, prezente în proiectul Bucharest North.

„CTPark Bucharest North s-a poziţionat ca un nou hub logistic pentru piaţa de e-com­merce din România, apropierea parcului in­dus­trial de Bucureşti şi forţa de muncă locală calificată atrăgând mai multe companii de e-commerce în proiect. Parcul acoperă di­verse tipuri de spaţii industriale şi logistice, de la tem­peratură controlată până la zone dedicate co­merţului electronic“, a spus Ana Dumitrache, managing director CTP România. Suprafaţa totală disponibilă pen­tru închiriere în prezent este de aproximativ 65.000 mp. Spaţiile care pot fi închiriate por­nesc de la 1.000 mp.