Hotelul de patru stele TTS Covasna, o investiţie a omului de afaceri Mircea Mihăilescu, a ajuns la afaceri de 8 mil. lei anul trecut: „60% din clienţi vin pentru baza de tratament, pentru recuperare medicală“. Hotelul a fost deschis în 2016, în urma unei investiţii de 5,3 mil. euro

Autor: Mirabela Tiron 21.09.2023

Hotelul de patru stele TTS Covasna, deschis în 2016, în urma unei investiţii de 5,3 milioane de euro realizată de omul de afaceri Mircea Mihăilescu (fondatorul gru­pului de transport naval TTS), a fi­na­lizat anul trecut cu afaceri de 8 mi­lioane de lei iar pentru acest an estimează o creştere cu 5%, potrivit oficialilor companiei.

„Hotelul are 58 de camere şi are o bază de tratament pentru recupe­rarea cardiovasculară şi circulaţie periferică. 60% din cei care se cazează vin pentru recuperare iar restul pentru pachete spa sau la evenimente“, a spus pentru ZF Gheorghe Adrian Onea, administratorul hotelului.

Hotelul are o capacitate de 116 locuri în camere şi apartamente, două săli de confe­rinţe şi un restaurant şi este situat  în zona Valea Zânelor din staţiunea Covasna. În cadrul hotelului se fac tratamente cu factori naturali, electroterapie, hidroterapie, termo­te­rapie, kinetoterapie dar şi terapie cu aerosoli şi masaj medical, potrivit datelor de pe site.