Andreea Magraon, fost jurnalist ZF, a plecat de la Bolt la supermarketul online al cehilor de la Sezamo, pe poziţia de chief marketing officer

Autor: Adrian Seceleanu 27.09.2023

Andreea Magraon, care şi-a început cariera la Ziarul financiar ca jurnalist în departamentele Politic şi Business Hi-Tech, în perioada 2007-2011, şi care ulterior a ocupat poziţii de marketing manager pentru agenţia de comunicare Trust, şi companiile FlixBus (2017-2018) şi Bolt (2018-2023), a fost recrutată de supermarketul online Sezamo, care şi-a lansat anul tercut operaţiunile pe piaţa locală, unde concurează în principal cu Freshful, parte a grupului eMAG. În cadrul Bolt, Andreea a fost iniţial marketing manager pentru piaţa din România, iar ulterior a preluat şi piaţa din Croaţia.

„De la 1 septembrie, Andreea Magraon s-a alăturat echipei noastre şi va conduce departamentul de marketing în calitate de Chief Marketing Officer, după o experienţă de 16 ani ca jurnalist şi, ulterior, ca specialist în marketing”, a anunţat Sezamo.
Grupul Rohlik din Cehia a anunţat recent şi că l-a numit la conducerea operaţiunilor locale pe Gabriel Makki, care este şi CEO al operaţiunilor grupului în Ungaria.