Familia Ambrus din Cluj investeşte 5,5 mil. euro în construirea unui hotel care va fi deschis în 2025 sub brandul ibis Styles

Autor: Miruna Diaconu 05.10.2023

♦ Hotelul ibis Styles va fi primul hotel din Cluj din portofoliul Accor. Grupul hotelier a încheiat un acord de management cu compania Amera Group, controlată de familia Ambrus.

Familia Ambrus, care are afaceri în domeniul imobiliar din Cluj, in­ves­teşte 5,5 milioane euro în construirea unui hotel care urmează să fie deschis în trimestrul al doilea din 2025 şi va purta brandul ibis Styles, o marcă din portofoliul grupului internaţional hotelier Accor.

Hotelul reprezintă un acord de management între Amera Group, compania locală controlată de fa­milia Ambrus, care anul trecut a avut afaceri de 500.000 lei, potrivit datelor de pe platforma Termene.ro.

Deşi familia Ambrus are afaceri în domeniul imobiliar, Adam Ambrus, acţionarul firmei Amera Group, spune că a ales să investească în turism pentru diversificarea porto­foliului. „Din studii, ne aşteptăm să avem un grad mediu de ocupare de 80%, să creştem poten­ţialul zonei prin dezvoltarea proiec­tului, să creăm facilităţi de cazare moderne şi în această zonă a oraşului şi să in­tro­ducem brandul ibis Styles în Cluj“, spune pentru ZF Adam Ambrus.