Un salariu pe zi. Un coordonator în vânzări câştigă între 1.200 şi 1.600 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 07.11.2023

Un angajat pe poziţia de coordonator în vânzări are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.600 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Coordonatorul în vânzări este responsabil să coordoneze, motiveze şi dezvolte echipele de vânzări, alături de echipa managerială, fiind responsabil de buna desfăşurare a activităţilor ce ţin întreg procesul de vânzări, de la ofertare la atingerea targeturilor lunare. Angajatorii caută pentru rol candidaţi cu studii superioare finalizate, specialişti cu experienţă atât în vânzări cât şi în coordonarea echipelor. Oferta salarială de bază este între 1.200 şi 1.600 de euro, la care se adaugă bonusuri de performanţă“, spune Mihaela Dobre, sales manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri de performanţă, traininguri de specializare, cursuri şi suport în dezvoltare profesională.

În  prezent, 3.537 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator în vânzări sunt disponibile pe platforma  bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Constanţa, Alba Iulia, Bucureşti.