Farmacia Tei şi Bebe Tei au ajuns la afaceri totale de aproape 1,9 mld. lei şi la 17 magazine anul trecut: „În mai vom deschide magazine în Braşov, în iunie la Craiova, iar în a doua parte a anului în Capitală şi în Focşani“

Autor: Mirabela Tiron 18.01.2024

Farmacia Tei a sărit anul trecut pragul de 1,1 miliarde de lei afaceri, plus 16% faţă de anul anterior iar Bebe Tei a terminat cu 758 mil. lei, în creştere cu 29,3% De anul trecut grupul a intrat şi pe segmentul de suplimente şi OTC-uri pentru animale de companie, cu o gamă de 1.300-1.400 de produse în magazine.

Lanţul de farmacii Tei, unul din cele mai dinamice businessuri de pe piaţa locală, fondat de antreprenoarea Roxana Maftei, va pune pe harta extin­derii noi magazine anul acesta, în Braşov, Craiova, sec­torul 4 din Capitală şi Focşani, împreună cu Bebe Tei, potrivit oficialilor companiei.

„Anul trecut, Farmacia Tei a finalizat cu o cifră de afaceri de 1,1 miliarde de lei, în creştere cu 16%. Creşterea cifrei de afaceri vine din scumpirea produselor, pe volum am avut o scădere cu 4%. Pentru acest an am bugetat la Farmacia Tei acelaşi avans de anul trecut. Bebe Tei a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 758 mil. lei, în creştere cu 29,3%“, a  declarat pentru ZF Roxana Maftei, fondatoarea Farmaciei Tei.