ZF Live: Cum merge piaţa de stomatologie? Alexandra Mircea, fondatoarea Clinicii Dentalist: Am început cu o investiţie de 250.000 euro, dar în doi ani de zile am ajuns la 2 mil. de euro. Am investit în noi unituri şi dotări

Autor: Mirabela Tiron 05.02.2024

Anul trecut am avut cifră de afaceri de 3 milioane de euro, vrem să atingem cifra de afaceri de 4 mil. de euro în acest an.

Alexandra Mircea, medic stomatolog şi fondatoarea Clinicii Dentalist, spune că în pandemie a început cu două unituri (scaune de stomatologie-n.red.) iar acum a ajuns la nouă unituri, după investiţii constante în fiecare an.

„La noi creşterea a fost constantă de când am început clinica. În pandemie am început cu două unituri, după aia am ajuns la cinci, şapte şi nouă unituri. Ne-am extins dotările, am luat în clinică şi computer tomograf, pentru că a fost foarte important pentru mine ca pacientul să se simtă comod şi să nu mai fie plimbat peste tot“, a spus Alexandra Mircea, fondatoarea Clinicii Dentalist la emisiunea ZF Live. Ea a deschis clinica în urmă cu trei ani.