Maib, cea mai mare bancă din Republica Moldova, i-a găzduit pe reprezentanţii BVB şi ASF pentru a discuta despre listarea acţiunilor la Bucureşti. „În acest moment, anumite puncte din legislaţia moldovenească existentă fac ca listarea să fie imposibilă“, scria maib în raportul financiar din T3/2023

Autor: Tibi Oprea 08.02.2024

maib, cea mai mare instituţie de credit din Republica Moldova, cu active totale de 2,5 mld. euro şi 33,6% cotă de piaţă, i-a găzduit miercuri pe reprezentanţii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) şi ai Autorităţii de Supra­veghere Financiară din România pentru a discuta despre intenţia de listare a acţiunilor la Bucureşti.

„Astăzi, maib a găzduit o delegaţie la nivel înalt din România – Alexandru Petrescu, preşedintele ASF, Radu Hanga, preşedinte şi Adrian Tănase, CFA, director general al Bursei de Valori Bucureşti. Întâlnirea a abordat o serie de subiecte, inclusiv intenţia maib de a se lista la Bursa de Valori Bucureşti. Le mulţumim partenerilor pentru încredere şi discuţii constructive!“, au scris reprezentanţii maib pe pagina de LinkedIn.