Cosmin Bradea, directorul general al Cargo Partner: „În România ne continuăm dezvoltarea, mărim spaţiile logistice în Bucureşti, Cluj şi Timişoara“. Compania oferă servicii de transport aerian, maritim, feroviar şi rutier, plus depozitare şi distribuţie

Autor: Mirabela Tiron 08.02.2024

Japonezii de la Nippon Express, un grup cu 73.000 de angajaţi în 50 de ţări, au intrat în acţionariatul Cargo-Partner la nivel internaţional.

Compania Cargo Partner, filiala locală a grupului austriac cu acelaşi nume, care a fost preluat la nivel internaţional de japonezii de la Nippon Express, va investi în dezvoltarea spaţiilor logistice din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, potrivit oficialilor companiei.

„Subsidiarizarea Cargo-Partner va com­pleta infrastructura logistică a grupului Nippon Express din Europa Centrală şi de Est, care va avea o creştere semnificativă în viitor ca bază de producţie în regiunea euro­peană şi va permite grupului Nippon Express să-şi extindă în continuare reţeaua globală şi să-şi consolideze serviciile pe care le oferă în regiunea europeană“, a spus pentru ZF Cosmin Bradea, directorul general al compa­niei Cargo Partner.