Harry şi Meghan s-au alăturat celebrităţilor care au împărtăşit mesaje de susţinere pentru Kate

Autor: Andreea Tobias 23.03.2024

Harry şi Meghan s-au alăturat celebrităţilor care au transmis mesaje de susţinere pentru Kate, după ce prinţesa de Wales a anunţat că are cancer.

Prim-ministrul Rishi Sunak şi preşedintele american Joe Biden se numără printre cei care i-au urat prinţesei de Waleslui Kate succes în recuperarea sa - în timp ce celebrităţile care au întâlnit-o pe prinţesă de-a lungul anilor şi-au arătat, de asemenea, sprijinul pe reţelele de socializare. notează Sky News.

Ducele şi ducesa de Sussex au împărtăşit un mesaj de susţinere pentru cumnata lor, spunând:: "Îi dorim sănătate şi vindecare lui Kate şi familiei şi sperăm că vor putea face acest lucru în privat şi în pace".

Prinţesa a anunţat vineri seară că a fost diagnosticată cu cancer şi că urmează un tratament preventiv de chimioterapie.

Într-o înregistrare video, viitoarea regină a spus că a vrut să aibă timp să le explice celor trei copii ai ei, George, Charlotte şi Louis, "pentru a-i linişti că voi fi bine", după săptămâni de speculaţii cu privire la sănătatea ei.