O nouă emisiune în grila ZF Live: ZF Profesii Liberale, în fiecare luni, de la ora 16:30, în parteneriat cu Libra Internet Bank

Autor: Georgiana Mihalache 29.03.2024

♦ Medicul Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria şi al oraşului medical Enayati Medical City: „Am învăţat că dacă nu eşti medic, nu ai cum să supravieţuieşti ca antreprenor în dezvoltarea cabinetelor şi policlinicilor“.

Universul profesiilor liberale, cum ar fi medici, farmacişti, arhitecţi, notari, IT-işti, contabili, intră în prim-plan printr-o nouă emisiune marca Ziarul Financiar, în parteneriat cu Libra Internet Bank, bancă speciali­za­tă în finanţarea profesiilor liberale.

Prima ediţie a emisiunii ZF Pro­fe­sii Liberale, care va apărea în fieca­re luni, la ora 16:30, abordează pro­fesia de medic şi spiritul antrepre­norial din acest domeniu.

„Am învăţat că dacă nu eşti me­dic, nu ai cum să supravieţuieşti ca antreprenor în dezvoltarea cabine­telor şi policlinicilor. Rolul educaţiei este foarte important, încerc să pro­mo­vez acest sentiment de a face afa­ceri. Este foarte importantă echipa în care lucrezi. Rolul băncilor este im­portant pentru ca diversitatea în an­tre­prenoriat să crească. Am avut de-a lungul carierei mele doi-trei men­tori. Acum, la rândul meu, ofer sfaturi“, a spus medicul Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria şi al oraşului medical Enayati Medical City, în cadrul primei emisiuni ZF Profesii Liberale. El a pornit în antreprenoriatul medical în urmă cu trei decenii, deschizând un cabinet de cardiologie, pe care ulte­rior l-a extins la nivel de reţea. După un exit din cadrul Regina Maria în 2015, medicul a continuat investiţiile în sănătate, deschizând oraşul me­dical Enayati Medical City în nordul Capitalei.