Microbuze Mercedes pe Internet

Autor: Miruna Georgescu 14.08.2001


EvoBus GmbH, divizia europeana de autovehicule pentru transport de persoane a grupului Daimler Chrysler, a devenit de saptamana trecuta primul fabricant de microbuze marca Mercedes-Benz ce pot fi comandate prin Internet, dupa cum se arata intr-un comunicat al companiei.

Versiunile disponibile online sunt Mercedes-Benz Sprinter, Mercedes-Benz Vario si Mercedes-Benz Medio, doritorii putand gasi pe pagina de web atat descrieri in detaliu, cat si imagini de ansamblu sau din interiorul autovehicolelor.

Adresa site-ului este www.mercedes-benz.com/cash-and-carry si contine link-uri catre "online search" sau "test drive". Potentialii cumparatori au astfel posibilitatea de a vedea lista cu modelele disponibile, de a selecta versiunea dorita si de a cere detalii despre pret.

Site-ul web ii pune pe acestia in legatura cu punctele de vanzari regionale de pe teritoriul Germaniei, iar pentru clientii din afara tarii, cu EvoBus Minibus Centre din Dortmund pentru a se inscrie la un testdrive, a plasa o comanda, sau chiar pentru a incheia tranzactia online.

Sectiunea "test drive" poate fi utilizata de catre doritorii care vor sa se inscrie la un test inainte de a lua o decizie finala, test care poate fi real sau virtual, pe site-ul web, in functie de locul in care se afla potentialul client.