Tariceanu a condus sedinta de 4 ore a Cabinetului cu piciorul in ghips

Ziarul Financiar 27.07.2006
Premierul Tariceanu a condus sedinta saptamanala a Cabinetului care a durat patru ore, dupa ce a petrecut noaptea de marti spre miercuri la Spitalul Elias in urma accidentului de motocicleta suferit marti seara, la ora 20.15.
Premierul a intrat in Palatul Victoria pe rampa destinata persoanelor cu dizabilitati fizice. Dupa sedinta, premierul a plecat de la Guvern spre un centru medical privat din Capitala, pentru o investigatie prin rezonanta magnetica a piciorului lovit in accident, dupa care se va putea intoarce acasa. Tariceanu a fost implicat intr-un accident de circulatie minor, in comuna Petresti din judetul Ilfov, in timp ce se deplasa cu motocicleta Harley-Davidson dinspre DN1 catre localitatea Corbeanca. La un viraj la dreapta a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Ford Mondeo, condus regulamentar.
In urma investigatiilor medicale, s-a constatat ca premierul a suferit o entorsa la un genunchi si a ramas internat peste noapte la spital, cu piciorul in ghips. In urma cu mai multi ani, Tariceanu a mai suferit un accident de motocicleta, cand a intrat intr-un viraj si a patinat pe drumul umed, fara sa fie ranit, au declarat surse apropiate premierului.
Pretul unei motociclete Harley-Davidson de tipul celei detinute de Tariceanu porneste de la 7.500 de euro si poate depasi 25.000 de euro, in functie de model si de echipari.