Manageri de top pleaca de la Deutsche Bank

Autor: Cristina Marina 06.12.2004


Deutsche Bank a anuntat ca trei din managerii de top ai diviziei de administrare de portofoliu vor fi trecuti in rezerva ca urmare a restructurarii companiei, informeaza Financial Times. Kevin Parker, care a preluat conducerea diviziei in septembrie, a pus la punct ultimele detalii ale plecarii lui Paul Manduca, presedintele pe Europa, si James Goulding, care conduce afacerile din Asia. Josh Weinreich, directorul de strategie globala se presupune ca a parasit deja compania. Surse apropiate au declarat ca cel de-al patrulea manager, Bill Shiebler, ar putea ramane in New York, fie pentru a conduce fondurile de retail sau pentru a supraveghea situatia de la Scudder, divizia din Statele Unite a companiei.



Profiturile diviziei de management de portofoliu a Deutsche Bank au scazut cu 57 de procente, ajungand la 100 de milioane de euro, in trimestrul al treilea.



Recent Deutsche Bank a anuntat o reducere cu 1.920 a numarului angajatilor, decizie calificata de liderii sindicali ca "iresponsabila".