Site de recrutare pentru pozitii de top in cadrul companiilor

Ziarul Financiar 25.08.2004


Fondul american de investitii Netbridge a lansat pe piata romaneasca, in parteneriat cu HR Club, primul site specializat de recrutare pentru pozitii de top in cadrul companiilor, www.hr-romania.ro, portalul asigurand confidentialitatea totala a datelor, necesara specialistilor care lucreaza deja pe o pozitie similara intr-o firma.



Valoarea investitiei se ridica pana in prezent la 50.000 de dolari, site-ul fiiind creat si administrat de Netbridge, in timp ce partea romana a asigurat informatiile despre sectorul local al resurselor umane. Site-ul a fost construit cu sprijinul celor mai importante agentii de recrutare si



companii angajatoare din Romania.



La o luna de la lansare, statistica arata ca majoritatea specialistilor care si-au completat CV-ul pe site lucreaza in IT, marketing, finante si vanzari. Media salariilor oferite pentru posturile disponibile pe hr-romania.ro este de 1.000 de dolari, cele mai multe posturi fiind in domeniul vanzarilor (38%).



Portalul mai contine si articole de specialitate, adresate fiecarei categorii de public pe care o vizeaza, precum si o enciclopedie Who's Who, o radiografie a celui mai important esalon din mediul de afaceri romanesc. De asemenea, sectiunea "Oameni in miscare" prezinta specialistii care si-au schimbat recent locul de munca.



Confidentialitatea datelor permite fiecarui candidat sa isi poata ascunde CV-ul fata de angajatori, folosindu-l doar pentru ofertele la care vrea sa se inscrie, dar si fata de reprezentantul companiei la care lucreaza.



Pentru angajatori, hr-romania ofera un numar mare de candidati de top si un sistem avansat de evaluare a CV-urilor, ceea ce faciliteaza procesul de selectie. Site-ul a inregistrat pana acum 981 de cv-uri, 150 dintre acestea fiind evaluate cu rating maxim.



Serviciile hr-romania.ro sunt gratuite pentru candidati, iar companiile care doresc sa angajeze specialisti sau manageri de top si vor sa se informeze in domeniul resurselor umane pot folosi gratuit toate serviciile hr-romania pana la sfarsitul anului.



Netbridge este un fond de investitii american dedicat dezvoltarii de proiecte pe Internet in Romania si in exterior. Printre site-urile lansate pana acum se numara: trafic.ro, okazii.ro, aman2.ro, sentimente.ro, hr-romania.ro si reteaua de publicitate online boom.ro.



HR Club este asociatia profesionala a specialistilor din resurse umane din Romania din care fac parte majoritatea directorilor de resurse umane ale celor mai importante companii angajatoare si agentii de recrutare din Romania. Mediafax