Creativii de la Wieden & Kennedy Amsterdam jurizeaza la AdPrint

Autor: Raluca Teodorescu 28.10.2005
Joe de Souza si Don Shelford, Creative Directors ai Wieden & Kennedy Amsterdam, au confirmat participarea la cea de-a doua editie europeana a festivalului AdPrint - European Creative Teams Competition, care se va desfasura intre 2-5 februarie 2006 la Poiana Brasov. De Souza si Shelford vor forma cea de-a doua echipa a juriului AdPrint.

Pana in prezent, si-au mai confirmat participarea la festivalul care premiaza cele mai bune echipe de creatie din Europa Tony Granger, Chief Creative Officer, Saatchi & Saatchi, NY-USA, care de altfel va prezida juriul, precum si Phil van Duynen si Koen Demare, Creative Director, respectiv Associate Creative Director al Ogilvy Group - Belgia. Cei doi formeaza prima echipa a juriului AdPrint. Tony Granger este unul dintre cei mai premiati directori de creatie din industrie.

Joe De Souza si-a inceput cariera la Mother London, iar Don Shelford la Arnold Worldwide Boston. In septembrie 2003, Shelford a inceput colaborarea cu Goodby Silverstein & Partners San Francisco, iar cateva luni mai tarziu a acceptat oferta Widen & Kennedy de a deveni Creative Director. La randul sau, Phil van Duynen si-a inceput cariera la Communique-Design Group, unde s-a impus rapid si a castigat de trei ori premiul pentru cel mai bun graphic designer. Koen Demare si-a inceput cariera ca fotograf profesionist, iar la varsta de 33 de ani devine Copywriter in cadrul TBWA Bruxelles. La Ogilvy & Mather Belgia conduce, de peste sapte luni, impreuna cu Phil van Duynen, departamentul de creatie al agentiei.