Numarul de clienti ai Cosmote a depasit 15,5 mil. in 2007, in 5 state din Europa de Sud-Est

Autor: Mediafax 12.02.2008
Numarul de clienti ai operatorului elen de telefonie mobila Cosmote Mobile Telecommunications a depasit 15,5 milioane de persoane la sfarsitul anului 2007, in cele cinci state din Europa de Sud-Est unde desfasoara operatiuni, potrivit unui comunicat al companiei publicat pe site-ul bursei din Atena.

Cosmote, detinuta in proportie de 98,6% de grupul elen OTE, principalul actionar al operatorului roman Romtelecom, a anuntat ca obiectivul de a ajunge la peste 15 milioane de clienti a fost realizat inainte de termenul stabilit initial pentru 2009.

In numai doi ani si jumatate de la extinderea agresiva a Cosmote in trei noi state din sud-estul Europei, compania a reusit sa atraga unu din fiecare trei clienti de pe pietele de telefonie mobila unde este prezenta.

Anuntul referitor la depasirea pragului de 15 milioane de clienti a fost facut de directorul general adjunct al Cosmote, Michael Tsamaz, la o adunare anuala a angajatilor, care a marcat si aniversarea a zece ani de la lansarea operatiunilor comerciale ale companiei.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro