Nou director de vanzari la Arval, Divizie a ArcelorMittal Construction Romania

Ziarul Financiar 27.07.2008
Cristian Daniel Cozar este noul manager al diviziei Arval, parte a ArcelorMittal Construction Romania. Arval este divizia AMC Romania care ofera solutii arhitecturale si tehnice complete, pentru proiecte rezidentiale si industriale.

Anterior, Cristian Cozar a activat ca Project Sales Manager in cadrul companiei ICOPAL Romania si a gestionat proiecte precum Carrefour Berceni sau Auchan Militari, timp de un an. Din 2003 pana in iulie 2007, Cristian Cozar a activat ca Aria Sales Manager si ulterior ca Product & Project Manager in cadrul ACO Building Elements Division.

Noul director de vanzari Arval are background de inginer si economist. Cristian Cozar a absolvit Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi, tot aici a urmat si cursurile de master in energetica. Dip loma de economist a primit-o dupa ce a absolvit cursurile facultatii de Administrarea Afacerilor ale Universitatii Al. I. Cuza din Iasi. Cristian Cozar a aprofundat energetica in cadrul unei burse de studiu la "Politecnico di Torino", in 1998.