Chivu si-a cumparat penthouse in ansamblul lui Tiriac

Ziarul Financiar 29.07.2008
Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, a semnat astazi contractul de vanzare cumparare pentru achizitionarea unui penthouse in clubul rezidential Stejarii, dezvoltat de grupul Tiriac Imobiliare.

Complexul imobiliar reprezinta o valoare de piata a investitiei de 230 milioane de euro. Proiectul a fost lansat oficial pe piata in urma cu 2 luni, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Mi-am dorit o locuinta in mijlocul naturii, intr-un proiect exclusivist, de aceea clubul rezidential Stejarii este locul perfect pentru locuinta familiei mele", a declarat Cristi Chivu.
Clubul rezidential Stejarii este localizat in nordul capitalei si reprezinta o constructie demarata in toamna anului 2006.

Proiectul integreaza 19 cladiri cu un regim de inaltime de S+P+4E si cu un total de 535 de apartamente cu cate 2 pana la 7 camere. Apa rtamentele au suprafete cuprinse intre 108 si 604 mp, incluzand terasele vaste.

Prima faza a clubului rezidential Stejarii consta in 286 de apartamente care se vor livra viitorilor rezidenti incepand cu primul trimestru al anului viitor.