Zapp revine cu promotii pe internetul mobil

Autor: Adrian Seceleanu 15.08.2008
Compania Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat o campanie de promovare pentru un abonament de servicii de date mobile, ca parte a strategiei operatorului de a reveni treptat pe piata.
Astfel, compania a lansat un nou plan tarifar, denumit Zapp Online Express Unlimited, care le ofera clientilor in schimbul unui tarif lunar de 10,71 euro acces mobil nelimitat la internet. Operatorul precizeaza ca a stabilit o limita lunara de trafic de 1,5 GB de date pentru acest plan tarifar. Dupa depasirea acestui prag, viteza de descarcare a datelor scade la 128 kbps in timp ce viteza de incarcare a datelor ramane neschimbata (153,6 kbps).
Zapp concureaza pe piata de internet mobil cu Orange si Vodafone. RCS&RDS a anuntat ca pregateste de asemenea lansarea unor servicii de date mobile.
Operatorul urmeaza sa lanseze in toamna acestui an o oferta de servicii de date 3G, furnizate prin intermediul unei noi retele, construite cu echipamente de la producatorul chinez ZTE.
Telemobil, companie detinuta de grupul Saudi Oger din Arabia Saudita, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 126 mil. dolari (peste 90 mil. euro).