70% din afacerile Electrogrup provin din telecom

Autor: Gabriel Niculcea 02.09.2008
Electrogrup din Cluj, companie specializata in constructii de infrastructura energetica, telecom si civila, care a deschis de curand un centru logistic in Bucuresti, inregistreaza cea mai mare parte a afacerilor pe segmentul de telecomunicatii.
Reprezentantii companiei au precizat ca 70% din cifra de afaceri a companiei, estimata la 27 mil. euro anul acesta, provin de pe acest sector. Electrogrup are incheiate contracte cu principalii operatori de telefonie mobila de pe piata locala - Orange, Vodafone, Cosmote, Telemobil, precum si cu operatorii de telefonie fixa Romtelecom si UPC. La inceputul saptamanii trecute, compania a anuntat deschiderea unei noi baze logistice in Bucuresti. Investitia s-a ridicat la 2,5 mil. euro, 25% din aceasta suma fiind finantata printr-un credit contractat de la Banca Transilvania, iar restul reprezentand investitii proprii, a precizat directorul executiv al Electrogrup, Teofil Muresan.
"Credem ca Bucurestiul va fi cel mai puternic centru al companiei noastre", a adaugat el. Electrogrup intentioneaza sa deschida anul viitor noi baze logistice la Timisoara si Cluj-Valcele, respectiv Brasov si Iasi in 2010, neprecizand suma la care se vor ridica aceste investitii.