On the move

Ziarul Financiar 22.02.2009
MOL
 
Carmen Becker, HR manager
Carmen Becker, 29 de ani, a fost promovata pe pozitia de HR Manager in cadrul MOL Romania, companie care activeaza in domeniul petrolier, cu afaceri de peste jumatate de miliard de euro. Becker a devenit membra a Echipei de Coordonare pe Tara (CCT) si a preluat toate activitatile si responsabilitatile Departamentului de Resurse Umane din Romania. Becker o inlocuieste pe Anca Stanciu, care a fost HR Manager MOL Romania pana la sfarsitul anului trecut. Stanciu a fost numita MOL Group HR Downstream Coordinator. Becker a ocupat diferite pozitii in resurse umane, timp de mai mult de sapte ani. Dupa primii patru ani in Shell Romania, ea si-a continuat dezvoltarea profesionala in cadrul MOL Romania, fiind implicata intr-o gama larga de procese si proiecte HR, ca dezvoltarea competentelor, recrutare si selectie sau evaluare de locuri de munca.
 
DELOITTE
 
Doina Patrubani, Director in gestionarea capitalului uman
 
Doina Patrubani, 50 de ani, este noul director specializat in gestionarea capitalului uman din cadrul departamentului de management consulting al companiei de consultanta Deloitte Romania. Inainte sa preia aceasta functie, Patrubani a lucrat timp de 20 de ani in Europa, iar in ultimii 15 a activat in cadrul Deloitte Touche Tohmatsu (DTI), care cuprinde mai multe firme specializate in audit sau consultanta financiara, printre care si Deloitte Romania. Ultima pozitie pe care ea a ocupat-o a fost cea de performance management initiative leader in cadrul ehipei Global Talent Management. Patrubani a absolvit un MBA international in cadrul Institut Superieur de Gestion din Paris.
 
Danone
 
Kiril Hadzhidinev, Director de marketing
 
Incepand cu luna februarie, Kiril Hadzhidinev este noul directorul de marketing al Danone Romania, liderul pietei locale a iaurturilor. Hadzhidinev, 35 de ani, il inlocuieste pe Benoit de Lavarene, care, de la inceputul acestui an, ocupa functia de director general al filialei Danone din Grecia, dupa ce a condus departamentul de marketing al Danone Romania timp de patru ani. Hadzhidinev face parte din grupul Danone din 2007, an in care a preluat coordonarea marcilor de iaurturi din gama de sanatate activa (Activia, Actimel, Danonino) pentru sud-estul Europei. Anterior, el a lucrat patru ani in cadrul grupului Unilever South Central Europe (USCE), pe pozitiile de category manager, respectiv marketing & trade marketing manager si alti patru ani pentru filiala bulgara a producatorului olandez de bere Heineken, ca junior brand manager si brand manager.