BVB isi deschide portile pentru studenti

Autor: Izabela Badarau 24.03.2009

Studentii sau masteranzii se pot inscrie pana maine la o saptamana de traininguri gratuite legate de piata de capital sustinute de brokeri si reprezentanti ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Anca Dumitru – director general BVB, Iulian Lupu – expert financiar-bancar BVB, Razvan Pasol – presedinte si director general Intercapital Invest, Mihai Chisu – trader la IFB Finwest, Adi Lupsan – director adjunct Intercapital Invest, Leonard Visan – director general SAI Investica, Dennis Selinas – managing director la Charlemagne Capital si Cristi Tudorescu – CEO Explore Asset Management sunt printre cei care vor oferi cursuri studentilor in perioada 30 martie-7 aprilie 2009.

Cursurile vor avea loc in incinta Bursei de Valori Bucuresti, dupa care studentii se pot inscrie pentru doua luni la o platforma de tranzactionare virtuala pe piata de capital.

Acest proiect, „Investment School”, este la a opta editie si este organizat de Business Club, clubul de antreprenoriat al asociatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), din cadrul ASE.