Fostul sef al RBS, cel mai "hulit" bancher britanic, nu mai este primit nici in cluburile de golf

Autor: Cristina Rosca 11.05.2009

Sir Fred Goodwin nu mai spera sa isi petreaca zilele de pesionar la casa de golf dupa ce numele sau a fost in repetate randuri scos de pe lista de asteptare a celor care asteptau sa se alature membrilor Royal and Ancient Golf Club of St Andrews, scrie The Times.

O cerere completata de fostul director executiv al Royal Bank of Scotland pentru a putea juca golf la St. Andrews a provocat nemultumire in randul membrilor. Unii dintre acestia l-au alungat, considerandu-l “bun stricat”.

Scrisori furioase au fost trimise comitetului de management al clubului, care determina daca cei ce candideaza sunt potriviti sa se alature, pentru a-l impiedica pe Sir Fred, in varsta de 50 ani, sa obtina calitatea de membru. Numele sau a fost scos din lista de asteptare in mai multe randuri, insa nu este clar daca acest lucru s-a realizat cu consimtamantul sau.

Unul dintre membri a spus: “Cred ca a fost scos din lista din cauza nemultumirilor cu privire la posibilitatea ca el sa devina membru. Multi oameni sunt total impotriva acceptarii sale”.
Sir Fred Goodwin a cazut in dizgratie dupa ce banca pe care el o conducea a ajunsa sa fie nationalizata de guvernul britanic, pentru a o impiedica sa intre in faliment.