Patriciu a angajat un britanic sa-i administreze cladirile de birouri. In Cubic Center din Pipera nu are niciun chirias

Autor: Cristi Moga 08.09.2009

Omul de afaceri Dinu Patriciu l-a desemnat pe britanicul Ross MacDiarmid la conducerea unor cladiri de birouri din portofoliul fondului de investitii Fabian, achizitionat la inceputul acest an, manager care ocupa in acelasi timp si o functie executiva in firma Quintet Asset Management, condusa de Michael Lloyd, fostul sef al megaproiectului Baneasa din nordul Capitalei.

"Ca urmare a nevoii de resurse, ne-a fost cerut sa oferim anumite servicii de administrare pentru unele companii detinute de Fabian. Ross MacDiarmid va avea aceasta responsabilitate in paralel cu activitatile legate de Quintet", a declarat pentru ZF Michael Lloyd, presedintele firmei Quintet Asset Management.

Ross MacDiarmid, 50 de ani, ocupa functia de Chief Investment Officer in cadrul Quintet. Printre atributiile care ii revin la conducerea fondului Fabian se numara administrarea firmelor in portofoliul carora se afla cladirile de birouri Cascade Office Building si Baneasa Business Center din Bucuresti.

In plus, Fabian va prelua in urmatoarea perioada si cladirea de birouri Cubic Center din Pipera, pentru care nu a fost semnat inca niciun contract de inchiriere.