"Locuinta de proba" - Impact da posibilitatea clientilor sa locuiasca "de proba" inainte sa cumpere apartamentele

Ziarul Financiar 14.09.2009

In incercarea de a atrage cat mai multi cumparatori, dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP) a anuntat ca va da posibilitatea potentialilor clienti sa locuiasca "de proba" in apartamente similiare celor pe care vor sa le cumpere, "pentru a vedea daca li se potriveste".

Astfel, daca dupa perioada "de proba" clientul se declara nemultumit de apartament, orice avans va fi returnat integral.

"Cei interesati pot opta pentru locuirea de proba intr-un apartament similar cu cel ales, gata mobilat pana la cele mai mici detalii (vesela, halate de baie, televizor, conexiune internet), pentru a vedea daca li se potriveste, cum se inteleg cu vecinii, in cat timp ajung la serviciu. Orice avans este returnat integral daca viitorul proprietar nu este multumit de apartamentul sau ansamblul pentru care a optat", se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului.

Printre alte facilitati anuntate cu ocazia "Habitestului" (drive-testul pentru locuinte), Impact a mai enumerat si 10 variante de finantare, ca si pozibilitatea de compartimentare a locuintei, in functie de optiunea clientilor.