Vodafone da o luna de net mobil gratuit la cartelele prepay

Autor: Adrian Seceleanu 21.09.2009

Vodafone Romania, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, le va oferi clientilor care activeaza o cartela prepay pana in data de 5 octombrie posibilitatea de a utiliza gratuit timp de o luna serviciile de acces la internet de pe mobil, in limita unui trafic de 500 MB de date - ca parte a luptei operatorului de a-si consilida pozitia pe piata.

Compania a lansat si o alta oferta prin care un grup de patru utilizatori poate avea acces la cateva sute de minute de apeluri gratuite in interiorul grupului. Clientii care activeaza cartela Vodafone pot alege pana la 3 alti utilizatori, dupa care la orice reincarcare a cartelei Vodafone de catre unul dintre membrii grupului, toti primesc minute bonus pe care le pot utiliza in grup. Spre exemplu, la reincarcarea cartelei Vodafone de catre fiecare membru al grupului, cei patru primesc in total 800 de minute bonus de vorbit intre ei.

Vodafone avea la finele lunii iunie aproape sase milioane de cartele active pe segmentul prepay - un segment pe care compania se confrunta cu o competitie dura cu Orange si Cosmote. Orange, spre exemplu, a inceput sa ofere de la inceputul anului gratuit cartele prepay clientilor care solicita acest lucru prin completarea unui formular online.