Daniela Rohan, sefa pe HR de la UniCredit Tiriac, a fost promovata la Milano

Autor: Alina Pahoncia 21.09.2009

Daniela Rohan, vicepresedinte executiv resurse umane al UniCredit Tiriac Bank a fost promovata incepand cu 1 octombrie la headquarter-ul grupului UniCredit de la Milano, afirma surse din interiorul bancii.

Rohan va fi Head of HR Holding Governance Functions la sediul central al bancii, pozitie din care va superviza 1.400 de angajati. De asemenea, va mai coordona cateva linii de business la nivel international. Reprezentantii bancii nu au oferit detalii pana la inchiderea editiei.

Daniela Rohan coordoneaza in cadrul UniCredit Tiriac Bank activitatea de resurse umane a bancii, care numara in prezent peste 3.200 de angajati.

Lucreaza la UniCredit din 2006, cand a preluat pozitia de director de resurse umane pentru integrare, fiind responsabila de coordonarea procesului de integrare a resurselor umane, ca urmare a fuziunii dintre UniCredit Romania si HVB Tiriac Bank.

Intre 1999 si 2000 a fost coordonator resurse umane pentru Europa Centrala si de Est la ING Barings Londra, iar in 2005-2006 a fost global head of leadership development operations & IT Banking la ING Bank N.V. Amsterdam. A absolvit Facultatea de fizica din cadrul Universitatii Bucuresti si Facultatea de psihologie din Universitatea "Titu Maiorescu". Are un master in psihologie cognitiva si comportamentala.

Printre executivii din banci promovati in strainatate se numara Florin Luca, care a preluat anul trecut pozitia de director adjunct resurse umane pe international retail banking in cadrul BRD Societe-Generale, unde coordoneaza peste 50.000 de angajati de pe pietele din Europa, Asia si Africa.

De asemenea, Mihaela Bitu a fost promovata anul trecut regional head of general lending products pentru Europa Centrala si de Est in cadrul ING Bank Olanda, functie din care coordoneaza echipele de creditare ale bancii in zece tari.