Pasol preia societatea de administrare a investitiilor SAI Investica Asset Management

Ziarul Financiar 22.09.2009

Firma de brokeraj Intercapital Invest a anuntat ca a incheiat un acord cu actionarii Societatii de Administrare a Investitiilor Investica Asset Management pentru achizitionarea actiunilor acestora (conditionat de obtinerea tuturor aprobarilor necesare).

SAI Investica Asset Management este o societate independenta de administrare a investitiilor, avand in administrare doua fonduri: Fondul Deschis de Investitii Investica Altius si Fondul Inchis de Investitii Infinity.

"Prin achizitia SAI Investica Asset Management, Intercapital Invest extinde gama de produse si servicii financiare oferite investitorilor, prin valorificarea experientei celor doua companii pe piata de capital", se arata intr-un comunicat.

"Achizitia Investica reprezinta un pas important in directia dezvoltarii companiei noastre. Aceasta va duce la crearea unui grup integrat de furnizori de servicii de intermediere si de administrare a activelor, coordonat de Intercapital Invest. Ma bucur ca vom ovea ocazia sa oferim investitorilor produse noi si interesante, folosind experienta si reputatia Investica alaturi de strategia Intercapital Invest orientata spre inovatie si performanta", a declarat Razvan Pasol, Director General al Intercapital Invest.