Fostul sef al Cisco revine ca sef al unui integrator IT

Autor: Adrian Seceleanu 23.09.2009

Bogdan Constantinescu, 43 de ani, fostul director al reprezentantei locale a producatorului american de echipa-mente de retelistica Cisco, va ocupa, incepand cu 1 octombrie, functia de director general al companiei de integrare de sisteme IT Frontal Communication.

Noul director are o experienta de peste 17 ani in industria IT&C din Romania, ocupand functii de conducere in IBM si Microsoft. In 2001 a inceput colaborarea cu compania Cisco Systems ca enterprise account manager, avansand in cadrul organizatiei pana la pozitia de country manager, functie la care a renuntat la sfarsitul lunii iulie.

Infiintata in 1994, compania Frontal Communication este integrator de sisteme si solutii IT&C, oferind totodata servicii de mentenanta si suport pentru toate componentele sistemului furnizat.

De asemenea, compania ofera traininguri Cisco autorizate. Integratorul de sisteme IT estimeaza pentru 2009 afaceri de aproximativ 30 mil. $, in crestere cu pana la 20% fata de acest an, din care 80-85% vor fi generate de echipamentele Cisco.

Cu peste 30 de salariati si 150 de parteneri la nivel national, Frontal Communication este controlata in proportie de 90% de General Communication (Austria) si o persoana fizica austriaca, cu 10% din actiuni.